Gerard Bruil

Gerard Bruil

teammanager mobiliteit & ruimte internationaal

Mobiliteit werd aan het begin van mijn ruim 30-jarige loopbaan Verkeer en Vervoer genoemd. Die verandering zegt iets over de toegenomen wisselwerking met andere thema’s in onze maatschappij.

Verkeer en Vervoer faciliteer je vooral. Mobiliteit probeer je te beheersen en te sturen zodat het past bij andere doelen. Nederland is er goed in, en Goudappel in het bijzonder levert er een belangrijke bijdrage aan. In andere landen worden de bijzondere resultaten van het Nederlandse mobiliteitsbeleid erkend en men wil er graag van leren. Goudappel probeert daarbij via internationale activiteiten een rol te spelen. Maar we proberen door die internationale activiteiten ook te leren van het buitenland. Ervaringen die we in Nederland opnieuw kunnen gebruiken.

Sinds 1993 werk ik bij Goudappel. Lange tijd deed ik dat in de wereld van verkeersmodellen, eerst als modelbouwer en modelgebruiker, daarna als teammanager. Sinds enkele jaren ben ik geboeid door de kansen die zich buiten Nederland voordoen. Daar maak ik werk van als teammanager Internationaal bij Mobiliteit en Ruimte.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Gerard