Gerard Wiersma

Gerard Wiersma

adviseur verkeersprognoses

Als we een nieuwe woonwijk bouwen, hoe veel verkeer genereert dat dan? En als we een nieuwe rondweg aanleggen, hoe druk wordt die dan? Zo maar een selectie uit de vragen die klanten, zowel intern als extern, mij stellen.

Mijn kracht zit in het vertalen van deze vragen naar invoer voor verkeersmodellen en het interpreteren van de uitkomsten van zo’n model. Met deze uitkomsten kunnen algemeen verkeerskundigen dan weer aan de slag om goede mobiliteitsoplossingen te bedenken. Ik zorg er dan weer voor dat het verkeersmodel actueel blijft waardoor we bij onze advisering altijd uitgaan van de meest recente inzichten. Mijn werkveld bevindt zich met name in de Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen. Op dit moment breiden we het verkeersmodel uit om er ook vragen voor fiets en openbaar vervoer mee te kunnen beantwoorden.

Werken bij Goudappel betekent voor mij dat ik me, zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak verder kan ontwikkelen om zo een bijdrage te leveren aan betere verkeerskundige inrichting en daarmee ook aan betere leefbaarheid.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Gerard