Mobiliteit zorgt voor beweging en stilstaan. Het is een kunst om ervoor te zorgen dat wat wil en moet bewegen, kan blijven bewegen en dat wat stil moet staan, stil kan staan. Aan deze mobiliteitsbehoeften draag ik samen met mijn collega’s bij Goudappel graag mijn steentje bij.

Een behoefte (of een oplossing van een probleem) kan echter pas worden vervuld als helder is wat de behoefte precies is en welke belangen daarmee zijn gemoeid. Daarom richt ik me op het stellen van de juiste vragen.

Met mijn praktische juridische invalshoek leid ik zo samen met mijn opdrachtgever en collega’s, projecten naar het gewenste doel. Dat doe ik altijd vanuit mijn kernwaarden: respect, humor en gelijkwaardigheid.

Een aanbesteding kan hierbij worden ingezet als middel om het juiste doel te bereiken. Op het gebied van inkoop en aanbesteden heb ik ruime ervaring als aanbestedingsspecialist. Het gaat daarbij om begeleiden of adviseren bij complexe inkoopstrategieën, aanbestedingsprocessen en contractvormen. Zo ben ik betrokken (geweest) bij aanbestedingen voor scanoplossingen ten behoeve van parkeerhandhaving, parkeermanagementsystemen, parkeerdienstverlening (incl. beheer en onderhoud van parkeergarages) alsmede ICT infrastructuur en duurzame infrastructuur.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Gerard