Elke dag is anders en dat geeft mij energie! Als GIS-consultant bij Dat.mobility ligt mijn expertise in het leveren van waardevolle inzichten en oplossingen op het snijvlak van mobiliteit, data en milieu.

Tijdens mijn studie Geographical Information Management & Applications (GIMA) raakte ik geïnteresseerd in dit werkveld en na mijn stage bij Dat.mobility ben ik gebleven als GIS-consultant. Inmiddels werk ik hier alweer bijna 10 jaar en word ik nog steeds elke dag uitgedaagd. Mijn werkveld verandert continue, en dat biedt een overvloed aan (nieuwe) oplossingsmogelijkheden voor verschillende vraagstukken. 

Ik ben een doorpakker en teamplayer die energie krijgt van complexe puzzels die je uitdagen om out of the box te denken. Een voorbeeld is een project voor het NWB waarbij voor alle wegen in Nederland geautomatiseerd een wegbreedte wordt vastgesteld. Niet alleen de technische kant van projecten, maar ook het klantcontact geeft mij energie. Het is leuk om samen met de klant te werken aan een nieuwe data-oplossingen.

Werken bij Dat.mobility betekent dat er ook aandacht is voor je persoonlijke en professionele groei. Je hebt vrijheid om te werken aan projecten waar je energie van krijgt en werkt samen met enthousiaste collega’s met uiteenlopende expertises. Elk project is hierdoor uniek; dat houdt mij scherp én maakt mijn werk boeiend! 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Hanneke