Iris Aviezer

adviseur beleids- en gedragsonderzoek

Iris Aviezer tijdelijk

Aangezien een kwart van de uitstoot afkomstig is van mobiliteit, voel ik me genoodzaakt om actie te ondernemen, duurzaamheid te bevorderen en de klimaatcrisis te beperken.

Met een unieke mix aan ervaring versterk ik het team van Goudappel. Als gepromoveerd bioloog heb ik een loopbaan achter de rug waarin ik mij richtte op invloedrijk overheidswerk in het buitenland, met een focus op klimaat- en energievraagstukken, die als rode draad door mijn carrière loopt. Zoals Einstein zei: "Alles is energie en zo simpel is het" - een waarheid die weerklinkt van biologie tot mobiliteit. 

Mijn traject heeft me geleid tot het navigeren van de complexiteiten van duurzame mobiliteit. Bij Goudappel vertaal ik met passie mijn diverse achtergrond naar bruikbare strategieën en beleid. Met behulp van wetenschap en data streef ik naar betere besluitvorming. Werken bij Goudappel betekent voor mij bijdragen aan een zinvolle missie, klanten helpen bij het maken van slimme en duurzame keuzes die de toekomst van mobiliteit vormgeven en uiteindelijk het samen bevorderen van een comfortabele en duurzame samenleving voor iedereen. 

In essentie hanteer ik in mijn rol als adviseur een holistische benadering van duurzame stedelijke mobiliteit. Hierbij maak ik gebruik van mijn interdisciplinaire expertise en mijn gedrevenheid om positieve maatschappelijke impact te maken. 

Hebben uw uitdagingen op het gebied van klimaat en energie? Heeft u behoefte om verspreide gedachten organiseren en uitvoeren? Wilt u (op het eerste oog) ongerelateerde punten met elkaar verbinden? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Iris