Vraagstukken op het gebied van GIS, de opbouw van databestanden voor verkeers- en milieumodellering, EU-geluidsbelastingkaarten en het Mobiliteitsspectrum – allemaal thema’s waarmee ik opdrachtgevers kan helpen.

Mijn belangrijkste toegevoegde waarde is dat ik beschik over volledige kennis van de driehoek verkeer, milieu & data. Ik spreek zowel de taal van de verkeerskundige als van de milieukundige. Dit komt doordat ik aan het begin van mijn carrière ook zelf verkeersmodellen heb gemaakt. Ik heb veel kennis over de aanwezigheid en inhoud van (openbare) databestanden en hoe deze in onderling samenhang het beste kunnen worden gebruikt. Daarnaast lever ik op de afgesproken momenten en altijd met de hoge kwaliteit die van mij verwacht mag worden.

Ook na dertig jaar ga ik nog elke dag met plezier aan de slag voor Dat.mobility. Dat komt door de aanwezigheid van leuke en inspirerende collega’s waarmee ik gemeenschappelijk interessante projecten mag uitvoeren. Daarnaast waardeer ik de vrijheid die ons wordt gegeven om telkens op zoek te gaan naar nieuwe databestanden en producten waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jakob