Een verkeersmodel is in principe altijd “fout” en toch moeten er belangrijke beslissingen worden genomen op basis van de prognoses uit zo’n model. Des te uitdagender vind ik het om onze verkeersmodellen zo realistisch mogelijk te maken.

Na mijn bachelor Werktuigbouwkunde aan de TU Delft, heb ik de master Transport, Infrastructure and Logistics afgerond. Tijdens deze master ben ik enthousiast geworden over het thema mobiliteit en heb ik me daar verder in gespecialiseerd, specifiek op het gebied van verkeersmodellen. Dat sluit perfect aan op mijn werkzaamheden voor het team Verkeersmanagement en -Prognoses van Goudappel.

Hier hou ik me bezig met de actualisatie, toepassing en ontwikkeling van verkeersmodellen. Mijn lokale kennis van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, waar ik al mijn hele leven woon, komt hierbij goed van pas. Daarnaast hou ik me ook bezig met andere regio’s in Nederland.

Interessant aan dit vakgebied vind ik dat verkeer een thema is waar iedereen mee te maken heeft. Het is dan ook leuk om op verschillende levels aan mensen uit te leggen wat mijn werk inhoudt.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jim