Na ruim twintig jaar bij Goudappel, waarvan de laatste zeven als directeur bij Dat.mobility, ben ik sterk vergroeid geraakt met het domein mobiliteit.

Binnen dit domein werken aan innovaties op het vlak van nieuwe databronnen, data-science, GIS, modelsoftware en andere applicaties, is iedere dag weer een boeiende uitdaging.

De ontwikkelingen gaan snel. Enerzijds hebben we te maken met maatschappelijke opgaven zoals de verduurzaming van onze mobiliteit (klimaat, leefomgeving), de zorg voor bereikbaarheid voor iedereen, de verstedelijkingsopgave en de introductie van nieuwe vormen van mobiliteit. En anderzijds zijn er technische opgaven zoals de digitalisering, de beschikbaarheid van relevante data en de ontwikkeling van slimme verwerkingsmethoden en nieuwe toepassingen. Als bedrijf proberen we daar zinvol en zoveel mogelijk aan bij te dragen. Dit maakt dat ik in een dynamische omgeving mag werken aan relevante oplossingen en daarmee prijs ik mezelf gelukkig.

Naast reguliere managementtaken ligt mijn focus op de vertegenwoordiging van Goudappel, in het bijzonder Dat.mobility, richting grote klanten, brancheorganisaties, partners en andere spelers in het veld van mobiliteitsinformatie en applicaties. Samenwerking is daarin het sleutelwoord. Als specialist zijn we erbij gebaat om goede relaties met onze omgeving te onderhouden. Ook in onontgonnen terrein voel ik me al snel thuis en zoek ik graag naar het gezamenlijk belang en de mogelijkheden.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Joost