Jurgen Onland

Jurgen Onland

scrummaster & security expert

Het vertalen van klantwensen naar werkbare en kosteneffectieve IT-oplossingen, dat is mijn drijfveer voor ieder IT-project. Ik opereer daarbij graag tussen stakeholders en het ontwikkelteam en hanteer een verbindende aanpak.

Mijn motto is: alleen ga je sneller, samen kom je verder. Samenwerken is dan ook één van de waarden waar ik, maar ook de rest van Goudappel voor staat.

Als scrummaster ben ik de spil in het web van softwareontwikkeling. Samen met het ontwikkelteam werken we aan software en tools die Nederland uiteindelijk bereikbaarder zal maken, zoals de NVP Analyzer. In mijn rol als security expert hou ik oog voor alle zaken die met cyber security en privacy awareness te maken hebben. Zeker niet onbelangrijk in een wereld die steeds digitaler aan het worden is.

Wat ik zo ontzettend leuk vind aan het werken bij Goudappel is dat we werken aan producten en diensten die er toe doen. Ik help collega’s met software die uiteindelijk bijdraagt aan kwalitatief hoogwaardige advisering. We maken dus software die maatschappelijk relevant is – hoe gaaf is dat?

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jurgen