Jurre Janssen

Jurre Janssen

adviseur verkeersmanagement en -prognoses

“Hoeveel reizigers trekt een nieuwe metro- of tramlijn in de toekomst?”, “Kan het verkeerssysteem de nieuwbouw van een woontoren in hoogstedelijk gebied aan en hoe kan dat het beste worden ingepast?”, “Wat doet de verbreding van een provinciale of snelweg met de belasting op onderliggende wegen?”

Dit zijn enkele voorbeelden van vraagstukken waar ik me als adviseur verkeersmanagement en -prognoses mee bezig houd. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Goudappel en werk ik hoofdzakelijk aan verkeersmodelstudies. Daarnaast ben ik betrokken bij het bouwen van verkeersmodellen die ingezet kunnen worden voor verkeer- en milieustudies. Recentelijk heb ik bijgedragen aan de ontwikkeling van het regionale verkeersmodel voor de provincie Overijssel (RVMO) en aan de modelberekeningen voor een nieuwe Oeververbinding in Rotterdam.

Door mijn brede ervaring met (complexe) verkeersmodelstudies en modelbouw, kan ik goed doorgronden op welke manier een verkeersmodel werkt en hoe bepaalde keuzes in modellering doorwerken in het resultaat. Die kennis zet ik in om - gezamenlijk met de opdrachtgever - tot goede invoer voor een modelstudie te komen. Op die manier zijn de daaropvolgende modelresultaten begrijpelijk, kunnen deze breed gedragen worden én omgezet worden tot een mooi advies.

Werken bij Goudappel betekent voor mij een bijdrage leveren aan het (multimodale) mobiliteitssysteem van de toekomst. Door een breed scala aan expertisegebieden binnen ons bedrijf krijg ik verschillende aspecten van ons mobiliteitssysteem mee, wat ik vervolgens weer kan inzetten in mijn werk. En dat alles met een goede werksfeer.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jurre