Kay Hensens

Kay Hensens

consultant GIS

GIS en met name projecten waarbij er analyses uitgevoerd moeten worden of scripts gemaakt moeten worden, dat zijn de vraagstukken waarvoor opdrachtgevers bij mij terecht kunnen.

In mijn werk maak ik veel gebruik van QGIS en PostgreSQL en ik kan ook goed overweg met FME. Mijn belangrijkste toegevoegde waarde is dat ik het leuk vind om GIS in te zetten voor multidisciplinaire projecten, zoals het OV-Toekomstbeeld Noord-Holland en Flevoland. Als GIS’er kan ik hierbij de modelresultaten van collega’s visualiseren en analyseren en voor collega’s en klanten inzichtelijk maken.

Daarnaast vind ik het interessant om met scripting zaken die anders handmatig zouden moeten, te automatiseren. Ik heb bijvoorbeeld scripts gemaakt om het NWB-netwerk van het Rijkswegennet met PostgreSQL geometrisch te optimaliseren aan de hand van shapefiles van de verflijnen op de weg.

Werken bij Dat.mobility (en daarmee Goudappel) betekent voor mij werken aan veel verschillende en interessante projecten op het gebied van mobiliteit. Ik vind het mooi dat binnen de verschillende afdelingen van zowel Dat.mobility als de rest van Goudappel, veel vakkennis aanwezig is en dat deze ook gecombineerd wordt, zodat er een kwalitatief goed product ontstaat.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Kay