Data bieden ons geweldige mogelijkheden maar ook uitdagingen. Binnen mijn werk maak ik dan ook gebruik van zeer veel verschillende databronnen. Vanuit de grote hoeveelheid beschikbare data tot bruikbare informatie komen, dat is waar ik altijd naar op zoek ben. Meer data betekenen namelijk niet automatisch betere data.

Met mijn wiskundige achtergrond beschik ik over het analytisch vermogen om data te analyseren, te doorgronden, te combineren en te duiden. Daarbij ben ik altijd op zoek naar hoe informatie nog beter gebruikt kan worden binnen bestaande toepassingen maar ook voor nieuw te ontwikkelen producten. Deze rol vervul ik met plezier binnen de groep consultants - zowel via diverse projecten voor interessante opdrachtgevers als via interne onderzoeksopdrachten.

Inmiddels ben ik ruim 25 jaar werkzaam in dit werkveld vanuit Dat.mobility/Goudappel. Dat alleen al geeft in mijn ogen meer dan voldoende aan dat het een prettige werkgever is. Maar ook het werkveld zelf blijft enerverend met steeds weer nieuwe uitdagingen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Klaas