Lara Witte

Lara Witte

adviseur verkeersmanagement en -prognoses

Sinds ik in aanraking ben gekomen met verkeersmodellen ben ik altijd gefascineerd geweest over de werking en kracht ervan. De uitkomsten van de steeds ontwikkelende modellen zijn namelijk bepalend voor onder andere infrastructurele keuzes. Hierdoor moeten deze modellen heel zorgvuldig opgebouwd en gebruikt worden.

Na mijn bachelor Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft heb ik mij in mijn master Transport en Planning verdiept in passagiersvervoer en mobiliteit. Bij Goudappel krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen door te werken aan verschillende modelstudies en innovatieve projecten. Ik werk mee aan zowel modelstudies op het wegennetwerk als aan studies op het gebied van openbaar vervoer.

Ik vind het interessant om aan de slag te gaan met infrastructurele plannen van gemeentes en overheden waarbij ik het modelleren van nieuwe situaties op mij neem. De uitdaging in het modelleren is om zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven en goed te snappen hoe model effecten de uitkomsten beïnvloeden. Met de juiste aannames en inzichten kan het beste advies gegeven worden.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Lara