Mobiliteit is overal om ons heen en iedereen komt er op bijna dagelijkse basis mee in aanraking. Ik vind het belangrijk dat ik weet waarvoor ik werk doe en dat wat ik doe een positieve verandering meebrengt en Goudappel is hier een uitstekende plek voor.

Door mijn achtergrond in Toegepaste Wiskunde vind ik het leuk om echte situaties te vertalen naar behapbare modellen die de werkelijkheid weergeven. Ook vind ik het belangrijk om de vertaalslag terug te maken en te zien dat we niet alleen op papier een mooi resultaat hebben, maar dat we hier ook wat aan hebben in de echte situatie.

Ik volg bij Goudappel een traineeship, waarin ik in 1.5 jaar tijd bij 3 verschillende teams werk. Op deze manier hoop ik kennis op te doen van de verschillende lagen van de verkeersmodellen die bij Goudappel gebruikt worden en de bijbehorende toepassingen.

Ik kijk mee bij zowel de ontwikkel- als de uitvoerende kant en ga ook een half jaar werken bij het specialistenteam Openbaar Vervoer. Zo krijg ik een goed beeld van wat het bedrijf doet en kan ik aan het eind deze kennis bundelen en inzetten voor verbetering van de mobiliteitsprognoses.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Lotte