Luc Prinsen

Luc Prinsen

adviseur verkeersmanagement

Met meer dan dertig jaar ervaring ben ik specialist op het gebied van verkeersmanagement, vooral wanneer het gaat om verkeerslichten en groene golven.

Ik heb ook veel kennis van en ervaring met andere aspecten van verkeerskunde zoals verkeersmodellen, ontwerp en verkeersveiligheid. Mijn werk loopt uiteen van proces tot inhoud en van uitvoering tot onderzoek en bevindt zich zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau. Ik doe vaak projecten in stedelijk gebied, maar ik houd me ook bezig met het hoofdwegennet. Daarnaast werk ik graag aan onderzoek en kennisontwikkeling rondom verkeerslichten.

Door anderen word ik omschreven als kundig, betrokken en oplossingsgericht. Ik ben in staat de link tussen theorie en praktijk te leggen en werk graag samen met de opdrachtgever. Mijn streven is om verkeersmanagementsystemen en -maatregelen zo doelgericht, logisch en veilig mogelijk te ontwerpen en te laten functioneren. Hierbij hou ik altijd focus op de individuele weggebruiker, want daar doen we het uiteindelijk voor.

Door mijn kennis en ervaring heb ik een groot netwerk: ik ben lid van de Contactgroep Verkeersregeltechnici Nederland (CVN) en van diverse Talking Traffic werkgroepen. Ook ben ik regelmatig gastspreker op verschillende binnen- en buitenlandse evenementen en congressen.

Werken bij Goudappel betekent voor mij samen met een groep kundige collega’s werken aan projecten en kennis- en productontwikkeling. Dit betreft zowel verkeerslichten en verkeersmanagement als onderwerpen daarbuiten. Goudappel is een organisatie met veel aandacht voor medewerkers en dat gaat verder dan alleen business. Zo ervaar ik veel zelfstandigheid en vrijheid in hoe ik mijn werk invul.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Luc