Verhuis ik naar de stad waar ik werk? Koop ik een nieuwe auto of kies ik voor een deelmobiliteit-abonnement? Ga ik online of in real life naar een meeting? En ga ik dan op de fiets of met de auto? Hoe laat vertrek ik? Via de snelweg of binnendoor? Dit soort dagelijkse beslissingen van ons allemaal,  resulteren samen in mobiliteit.

In een sterk veranderende wereld is de set aan beslissingen en afhankelijkheden die een verkeersmodel moet modelleren, voortdurend in beweging. Mijn passie als modelinnovator ligt in het ontwikkelen van verkeersmodellen die alle beslissingen en interacties bevatten die nu, maar juist ook voor de prognosejaren van de modellen, relevant zijn. Dat.mobility geeft mij alle ruimte om - waar mogelijk samen met opdrachtgevers - deze innovatie te plegen.

Ik doorgrond complexe problemen snel en om ze op te lossen ben ik niet bang om concepten uit andere disciplines over te nemen of zelf nieuwe concepten te creëren. Gecombineerd met mijn ervaring als adviseur voor opdrachtgevers variërend van gemeenten, regio’s en de landelijke overheid tot aan commerciële partijen, weet ik theoretische concepten te vertalen naar werkbare en schaalbare oplossingen en deze op het juiste detailniveau toe te passen en toe te lichten aan opdrachtgevers.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Luuk