Hoe mooi zou het zijn: een wereld zonder verkeersongevallen, aantrekkelijke leefbare straten waar kinderen veilig kunnen spelen én een goed mobiliteitssysteem om snel van A naar B te komen om de dingen te kunnen doen die je graag doet.

We hebben allemaal behoefte aan mobiliteit, maar tegelijkertijd kan verkeer een grote impact hebben op onze leefomgeving. Als adviseur mobiliteit en ruimte draag ik daarom graag mijn steentje bij aan een betere wereld.

Als verkeerskundig projectleider ben ik vaak eerste aanspreekpunt voor onze klanten en werk ik veel samen met de vele experts in onze organisatie. Ik vind het leuk om de verschillende technische data- en modelanalyses die wij binnen Goudappel ontwikkelen in te zetten voor bruikbare toepassingen voor onze opdrachtgevers. Er komen steeds meer data beschikbaar waardoor we meer en beter inzicht krijgen in ons verplaatsingsgedrag, en waarmee we onze opdrachtgevers vervolgens van waardevolle adviezen kunnen voorzien. 

Ik werk graag aan een verscheidenheid van projecten, zoals een variantenstudie voor de MIRT-verkenning Rottepolderplein, het opstellen van een gemeentebreed verkeersplan samen met bewoners en stakeholders voor de gemeente Gouda, en de advisering over de inrichting en mobiliteitsoplossingen voor hoogstedelijke gebiedsontwikkelingen zoals Hyde Park in Hoofddorp.

Bij Goudappel werken veel gedreven professionals, kun je jezelf zijn en krijg je alle kansen om je eigen weg te vinden. We denken graag net even verder en buiten de kaders om vooruitgang te boeken, en dat is waarom ik met veel plezier bij Goudappel werk!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Marco