Mark van den Bos

Mark van den Bos

adviseur verkeersmanagement

Mobiliteit is een groot goed en biedt ons allemaal unieke ontplooiingsmogelijkheden. Voor mij is het heel belangrijk dat iedere Nederlander voldoende mobiliteitsmogelijkheden heeft en dat mobiliteit ook zo eerlijk mogelijk wordt verdeeld.

Andersom geldt ook, dat “meer” niet altijd “beter” is. Mobiliteit kent immers ook keerzijden zoals verkeersonveiligheid, uitstoot en geluidoverlast. Samen met mijn collega’s werk ik daarom dagelijks aan het verbeteren van onze mobiliteit, waarbij we ook rekening houden met de nadelige aspecten ervan.

Klanten kloppen bij mij aan als ze een oplossing nodig hebben voor een verkeersknelpunt. Met behulp van reken- en simulatiemodellen krijgen ze een degelijk advies waarbij ik diep in de details duik (bijvoorbeeld wanneer het gaat om ontwerp en verkeersregeltechniek). Tegelijkertijd hou ik de grote lijnen in het vizier. Denk aan netwerkeffecten, verkeersveiligheid maar ook leefbaarheid. Mijn belangrijkste toegevoegde waarde is dat ik altijd goed luister naar de behoeften van de klant en de echte vraag achterhaal. Alleen zo kan ik een optimaal advies geven.

Werken bij Goudappel betekent daarnaast dat ik met verkeersvraagstukken over het hele land bezig ben. Daardoor kan ik de ideeën en oplossingen die ik ergens oppik of adviseer, ook weer toepassen op andere locaties waar dezelfde soort problemen zich voordoen. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Mark