Openbaar vervoer levert een onmisbare bijdrage aan een duurzaam bereikbaar Nederland. Zowel in mijn werk, als in mijn persoonlijk gedrag probeer ik het openbaar vervoer daarom te verbeteren en positief onder de aandacht te brengen.

Ik ben sinds 1998 werkzaam bij Goudappel als adviseur. Ik heb er altijd veel plezier in gehad nieuwe dingen op te pakken en ben doorgegroeid tot senior adviseur Openbaar Vervoer. Ik adviseer in de volle breedte van het openbaar vervoer en kan dan ook als geen ander verbanden leggen tussen techniek en exploitatie, tussen exploitatie en reizigersgedrag en tussen trein en bus. Ook was ik projectleider van een aantal concessieaanbestedingen. In mijn werk kijk ik natuurlijk verder dan alleen het openbaar vervoer, we werken immers aan een duurzaam en leefbaar Nederland (en daarbuiten) op alle mobiliteitsvlakken.

Sinds mei 2017 ben ik manager van de Specialistenteams Beleids- en gedragsonderzoek, Openbaar Vervoer en Parkeren & Locatieontwikkeling. In deze teams werken meer dan 60 adviseurs dagelijks in projectteams aan uiteenlopende opdrachten voor overheden, vervoerbedrijven, projectontwikkelaars en kennisorganisaties. Als manager van dit team ben ik verantwoordelijk voor het welbevinden en de ontwikkeling van mijn teamleden, voor de begroting en financiën en eindverantwoordelijk voor alle opdrachten die we uitvoeren. Ik sta dan ook altijd klaar voor de collega’s in mijn team en zorg ervoor dat ze hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Martijn