Als mensen verplaatsen we ons iedere dag. Steeds meer en steeds verder en als het even kan ook nog in een drukke stad. Daarnaast zorgen ruimtelijke ontwikkelingen voor extra verplaatsingen en een groei van stedelijke gebieden. Dat zorgt voor druk op ons mobiliteitssysteem.

Vanuit mijn fascinatie voor de manier waarop mensen zich over een netwerk door stad en land bewegen ben ik gemotiveerd om ons mobiliteitssysteem in de toekomst zo goed mogelijk in te richten. Hiermee draag ik bij aan het creëren van een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving voor iedereen.

Sinds september 2019 ben ik werkzaam als adviseur mobiliteit & ruimte in Amsterdam, waar ik dagelijks samen met geweldige collega’s met passie en enthousiasme werk aan uiteenlopende complexe verkeerskundige vraagstukken, die veelal zijn gericht op ruimtelijke ontwikkelingen. Vanuit mijn technische achtergrond vind ik het leuk om met behulp van data en modellen de impact van ruimtelijke ontwikkelingen inzichtelijk te maken en resultaatgericht tot slimme oplossingen te komen. Met mijn klantgerichte aanpak en sterke communicatieve vaardigheden kan ik daarnaast de vertaalslag maken van techniek naar de praktijk om zo onze klanten een stap verder te helpen.

Werken bij Goudappel geeft mij de beweegruimte om mijn vaardigheden en interesse te benutten om bij te dragen aan de maatschappelijke opgaven van vandaag en morgen. Met onze datagedreven en toekomstgerichte aanpak bieden we op een slimme manier inzicht in de mobiliteit van morgen om zo te zorgen voor een duurzame en aantrekkelijke leefomgeving.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Martijn