Hoe we de wereld om ons heen beleven wordt in grote mate bepaald door hoe we deze zelf hebben ingericht. Binnen de gebouwde omgeving is mobiliteit misschien wel van grootste invloed hierop: kun je bijvoorbeeld als voetganger veilig de straat oversteken? Of maken andere weggebruikers de dienst uit?

Deze inrichting is een combinatie van menselijke keuzes, die gelukkig ook herzien kunnen worden. Zo hebben we de keuze om steden vriendelijker en menselijker te maken, door bijvoorbeeld de voetganger en fietser meer ruimte te geven in de stad. In mijn ogen zijn dit soort ontwikkelingen van groot belang en ligt de sleutel hiervoor binnen ons vakgebied.

Als adviseur mobiliteit & ruimte werk ik met name aan strategische vraagstukken zoals mobiliteitsplannen en vraagstukken rond de herinrichting van (stads)straten. Mijn specialiteit hierin is het duidelijk en aantrekkelijk verbeelden van ruimtelijke situaties, wat enorm bijdraagt aan de overtuigingskracht van een project. De vaardigheden die ik opdeed tijdens mijn studies Ruimtelijke Ontwikkeling en Interactieve Vormgeving helpen me hierbij. Ook heb ik veel affiniteit met het ov, wat in projecten regelmatig van pas komt.

Werken bij Goudappel betekent voor mij iedere dag werken aan de toekomst van mobiliteit en daarmee aan vriendelijkere steden en dorpen waar de mens centraal staat.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Max