Michel van Dijk

Michel van Dijk

adviseur mobiliteit & ruimte

Het veiliger en leefbaar maken van onze omgeving vraagt om een integrale aanpak. Ik voel me het meest thuis bij projecten met meerdere thema's en disciplines. Hier ligt mijn kracht en uitdaging.

Als adviseur mobiliteit en ruimte ben ik actief op het gebied van verkeer & mobiliteit, (her)inrichting van de openbare ruimte en advisering op het gebied van ontwerpopgaven voor GOW30/60 wegen. Ik ben creatief, betrokken en leergierig met veel doorzettingsvermogen. Eigenschappen die van pas komen in een wereld van richtlijnen, wetgeving, adviezen en de daadwerkelijke praktijk. Als Twentenaar ga ik nuchter en pragmatisch te werk. Ik schakel makkelijk tussen belangen waarbij mijn analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden van toegevoegde waarde zijn.  

Ik heb in de afgelopen jaren ruime, brede kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verkeer, civiele techniek en de inrichting van de openbare ruimte. Als verkeersveiligheidsauditor beoordeel ik ontwerpen en toets ik bestaande verkeerssituaties. In mijn dagelijkse werkzaamheden combineer ik verkeerskundig advies met het ontwerp. Bij Goudappel stuur ik projecten aan waarbij een duurzame en toekomstbestendige openbare ruimte het perspectief is. Een perspectief dat mogelijk is door de verschillende specialisten waarmee ik voor mijn opdrachtgevers kan samenwerken.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Michel