Milieu, bereikbaarheid en het vastleggen van netwerkgegevens zoals toegangelijkheid van wegen voor fietsverkeer – allemaal thema’s waar ik als consultant bij Dat.mobility aan werk.

Overkoepelend bij al deze thema’s is het gebruik van databronnen waarin gegevens zijn vastgelegd, die ik vertaal naar informatie die bruikbaar is voor beleidsmakers of modellen. Daarnaast ben ik al langere tijd nauw betrokken bij alle ontwikkelingen rondom de Mobiliteitsscan en denk ik mee over de wensen van de eindgebruiker van OmniTRANS Analytics.

Ik heb aan veel verschillende thema’s binnen de verkeerswereld bijgedragen. En als ik zelf niet kan helpen bij een vraagstuk dan weet ik meestal bij welke collega je wel terecht kan. Door samen met anderen breed naar een probleem te kijken, help ik de klant het beste.

Werken bij Dat.mobility betekent voor mij dan ook samen met een heleboel fijne collega’s - met elk hun eigen expertise - een mooi product maken, waar de klant echt mee verder kan. Elke opdracht is voor mij namelijk een puzzel die ik tot een zo goed mogelijk einde wil brengen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Mijke