Nathana Parise_website.png

Nathana Parise

adviseur parkeren en locatieontwikkeling

Met een multidisciplinaire achtergrond in architectuur en stedenbouw wijd ik mijn professionele carrière aan de integratie van bewuste mobiliteitsoplossingen in duurzame en leefbare omgevingen.

Bij Goudappel combineer ik mijn expertise op het gebied van stedenbouw met het dynamische vakgebied van parkeren en locatieontwikkeling. Zo krijg en deel ik waardevolle inzichten voohet aanpakken van diverse mobiliteitsuitdagingen binnen Nederland en in het buitenland.

Mijn rol omvat het bedenken van strategische parkeeroplossingen voor auto's en fietsen, zoals opties voor deelmobiliteit, bevordering van actieve mobiliteit en verbetering van de verkeersveiligheid. Ik ben betrokken bij projecten op verschillende schaalniveaus: van de transformatie van een enkel kantoorgebouw tot de bouw van een hele nieuwe wijk met duizenden woningen. Ik geniet van deze diversiteit, omdat het me helpt om elke uitdaging met creativiteit aan te pakken.

Ik zorg ervoor dat parkeer- en mobiliteitsadviezen niet alleen pragmatisch, maar ook milieubewust zijn. Hoewel ik het belang van auto's in ons dagelijks leven erken, geloof ik ook dat het verkennen van en pleiten voor alternatieve vormen van mobiliteit leidt tot betere resultaten voor ontwikkelingen en individuen kan leiden. Daarom analyseer ik in mijn adviserende rol bestaand beleid, maar onderzoek ik ook alternatieve oplossingen die duurzame en inclusieve gemeenschappen voor de toekomst stimuleren.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Nathana