In een wereld die voortdurend verandert, wil ik sociale impact maken en vanuit mobiliteit bijdragen aan een aantrekkelijke leefomgeving voor iedereen.

Door mijn brede achtergrond in verkeerskunde, stedenbouwkunde en architectuur, kijk ik naar mobiliteit vanuit een integraal perspectief. Ik ben er dan ook van overtuigd dat een goed mobiliteitsplan ook een ruimtelijk plan, klimaatplan, sociaal plan en economisch plan is. Daarom zoek ik binnen projecten altijd zoveel mogelijk de samenwerking met verschillende beleidsdomeinen en stakeholders.

De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij verschillende strategische adviesprojecten in Nederland en België.  Als adviseur Mobiliteit & Ruimte ben ik helemaal in mijn element als ik me kan uitleven in complexe mobiliteitsvraagstukken. Ik ben een enthousiaste, creatieve en ijverige adviseur die ervan houdt om alle puzzelstukjes samen te brengen in één sterk verhaal. Vervolgens vind ik het ook belangrijk om dat verhaal goed te vertalen naar heldere beelden en zo op een toegankelijke manier toe te lichten aan een publiek.

Ik hecht enorm veel waarde aan nauwe, open en gezellige samenwerking in een team. Daarbij ga ik wel steeds op zoek naar een goede balans tussen het ontzorgen en optimaal betrekken van een klant. Op die manier lever ik producten met de goede handvatten en beslisinformatie voor mijn opdrachtgevers.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Pascale