Paul Schilte

Paul Schilte

adviseur verkeersmanagement en -prognoses

Zolang ik mij kan herinneren heb ik al een fascinatie voor mobiliteit. Het intrigeert mij dat mobiliteit het fundament is van een economie. Zonder mobiliteit geen economische ontwikkelingen.

Tijdens mijn studie Civiele Techniek aan de Universiteit Twente heb ik meer geleerd over zowel de technische als de maatschappelijke aspecten van mobiliteit. Het was dan ook geen lastige keuze om de master Transport Modelling te gaan doen.

Zodoende ben ik bij Goudappel terechtgekomen en kan ik mijn opgedane kennis in de praktijk brengen binnen het team Verkeersmanagement- en prognoses. Hier houd ik mij vooral bezig met modelstudies en modelontwikkeling. Denk hierbij aan het modelleren van auto- en vrachtverkeer, maar in toenemende mate ook zeker fietsverkeer en het openbaar vervoer.

Wat ik erg leuk vind is dat ik - nu ik hier al wat langer werk - de studies waaraan gerekend is, langzaam in het straatbeeld zie verschijnen. Zo hoop ik mijn steentje bij te dragen aan een robuustere en leefbare toekomst voor iedereen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Paul