Peter Dinnissen

Peter Dinnissen

adviseur verkeerskundig ontwerp

Een toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk verkeerskundig ontwerp dat voldoet aan de gestelde voorwaarden – dat is voor mij de leukste uitdaging.

Het inpassen van verkeerskundig maatregelen vraagt altijd om maatwerk. Bij de uitwerking dient immers rekening gehouden te worden met gebruikers, maatvoering, kadastrale grenzen maar ook met bomen en voertuigen.

Gelukkig beschik ik over voldoende flexibiliteit en ervaring om de beste verkeerstechnische oplossing te vinden voor ieder vraagstuk. Of het nu gaat om bebordingsplannen, VRI-tekeningen, parkeergarages of rijcurvesimulaties.

Om zo goed mogelijk mee te denken, vind ik het belangrijk om van begin tot eind betrokken te zijn bij een project. Bovendien ben ik door mijn achtergrond in civiele techniek goed in staat om een indicatieve kostenraming te maken van verschillende ontwerpvarianten.

Werken bij Goudappel betekent voor mij veelzijdigheid. We beschikken over uiteenlopende disciplines die ik graag inzet in mijn projecten, zoals landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en experts op het gebied van verkeersmanagement en -modellen. Die diversiteit aan collega’s en projecten maken dat ik me hier nooit hoef te vervelen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Peter