Peter van der Mede

Peter van der Mede

business developer big data

“Wij vertalen trends, data en inzichten op het gebied van mobiliteit, naar beslisinformatie en handelingsperspectief voor onze opdrachtgevers”.

Ik werk aan oplossingen waarbij gemeten data in het mobiliteitsdomein centraal staan. Een belangrijk deel van mijn werk is gerelateerd aan het Nederlands Verplaatsingspanel. Hiermee leggen we continu de verplaatsingen van ruim 10.000 Nederlanders vast. We bieden deze informatiebron aan voor analysedoeleinden en monitoring.

Door mijn voorkeur voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van data en sensingtechnologie ben ik een ervaren sparringpartner voor klanten die de stap naar data-driven oplossingen maken.

Binnen Dat.mobility vind ik het geweldig om samen te kunnen werken met een team van slimme, jonge en gedreven collega’s met veel kennis van GIS, (geo) data-science, softwareontwikkeling, visualisatie en modellering. Bovendien leidt de gemakkelijke verbinding met de consultants en onderzoekers van Goudappel tot een ongekend rijke kennisomgeving. Daarnaast staan werkplezier en wederzijds vertrouwen bij mij voorop.       

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Peter