Remco Meinen

Remco Meinen

teammanager verkeersmanagement en -prognoses

Onze vrijheid en leefbaarheid maar ook de economie is mede afhankelijk van goede en veilige mobiliteit.

Toch staan we amper stil bij de geweldige infrastructuur die Nederland te bieden heeft. Dagelijks zijn vele ingenieurs en andere specialisten bij Goudappel hard aan het werk om de infrastructuur van nu en die van de toekomst nog verder te verbeteren en optimaliseren.

Ik werk sinds 2003 bij Goudappel, waarvan een groot deel als adviseur en projectmanager. Ik ben een generalist en combineer dat met ruime kennis op een breed scala aan verkeerskundige onderwerpen, veelal bestuurlijke complexe trajecten. Daarnaast ben ik sinds 2017 eindverantwoordelijk voor al het verkeersmanagement en logistiek rondom de TT Assen.

Na 16 jaar inhoudelijk werkzaam te zijn geweest, werk ik sinds 2019 als teammanager van het team Verkeersmanagement & prognoses. Ik ben een verbinder en probeer de brug te slaan tussen specialisten enerzijds en de klant anderzijds. Daarnaast draag ik als teammanager zorg voor een goede werksfeer, leuk werk en een goed op elkaar ingewerkt team. Een team waar ik trots op ben en dat altijd klaar staat voor onze klanten!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Remco