Verkeerstechnisch advies en ontwerp, dat is waarvoor opdrachtgevers bij moeten zijn. Ik ben een verkeerstechnisch ontwerper in de breedste zin van het woord.

Ik hou me dus met alle facetten bezig. Van toetsing van parkeergarages, het opzetten van VRI-tekeningen maar ook complexe ontwerpen binnen en buiten de kom, en van faseringsplannen voor uitvoering tot en met de exacte inpassing van een drempel: mijn werk is heel divers.

Mijn belangrijkste meerwaarde als ontwerper is dat ik verkeerstechnische vraagstukken letterlijk in beeld breng. Het integrale karakter van mijn werk - ik kijk bijvoorbeeld altijd naar het landschappelijke aspect - vormt voor mij een mooie uitdaging. Het mooiste vind ik het natuurlijk wanneer mijn ontwerp ook daadwerkelijk buiten wordt uitgevoerd.

Mijn visie zou ik omschrijven als sober en doeltreffend. Ik vind het belangrijk dat een bestuurder of voetganger soepel en veilig van punt A naar B komt. En dat dat ook voelt als vanzelfsprekend. Gelukkig vind ik bij Goudappel een fijne club gelijkgestemde mensen die samen mooie producten maken, waar ik me helemaal thuis voel.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Remon