Het creëren van leefomgevingen waarin iedereen continu de gelegenheid heeft en wordt gestimuleerd om gezonde en duurzame keuzes te maken: daar word ik enthousiast van.

De manier waarop mensen zich door een buurt, stad, land of over grotere afstanden bewegen speelt daarbij een grote rol: voor veel mensen is dit iets alledaags. Dit betekent tegelijkertijd dat het effect van transities in mobiliteit enorm is. Deze transities zijn dus complex, want hoe maak je een positieve impact op mobiliteit voor iedereen? Wat zijn de uitdagingen, waar hebben welke mensen (en natuur) behoefte aan? Aan welke knoppen kan je draaien? En wat zijn de effecten?  

Die vragen beantwoord ik als adviseur mobiliteit & ruimte graag. Hierbij betrek en verbind ik alle kanten van het verhaal, met name die van de vele verschillende gebruikers van de openbare ruimte.  

Onderwerpen binnen mobiliteit waar ik graag aan werk, zijn het stimuleren van lopen, fietsen en gebruik van openbaar vervoer. Dit verbind ik graag met thema’s zoals inclusiviteit en klimaatadaptatie.   
 
Werken bij Goudappel betekent voor mij nauw samenwerken met experts en belanghebbenden op het gebied van mobiliteit, om zo samen bij te dragen aan een gezonde en duurzame samenleving.  

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Rosa