Met mijn achtergrond als stedenbouwkundige heb ik een brede kijk op de inrichting van de ruimte om ons heen. Verkeer en mobiliteit zijn voor mij namelijk niet gedefinieerd van band tot band maar eerder van gevel tot gevel.

Met mijn kennis en interesse in zowel stedenbouw als landschapsarchitectuur draag ik daarom graag bij aan het opzetten van duurzame verbindingen met oog voor verblijfskwaliteit. Hierbij integreer ik graag een actueel thema zoals klimaatadaptatie. Het combineren van de juiste duurzame oplossingen in een levend ontwerp is wat mij intrigeert. Juist hiermee kan ik namelijk het verschil maken voor de huidige en toekomstige generatie(s).

Met mijn grafische blik laat ik een ontwerp tot leven komen voor een breder publiek. Dat doe ik onder andere met mooie visualisaties: een beeld zegt immers vaak meer dan duizend woorden. Vanuit mijn rol als adviseur mobiliteit en ruimte probeer ik er op deze manier voor te zorgen dat we ook in de toekomst een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving hebben.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Ruben