Sander van der Drift

Sander van der Drift

consultant GIS & mobiliteit

Hoe bereikbaar is mijn regio met de auto, fiets, openbaar vervoer en te voet? Waar zitten de knelpunten in het mobiliteitssysteem? Wat zijn de mobiliteitspatronen en -keuzes van de gemiddelde Nederlander? En hoe kunnen we complexe ruimtelijke databronnen automatisch bewerken, fuseren en verrijken en vervolgens ontsluiten in kaarten, dashboards en interactieve tools?

Allemaal belangrijke vragen die ik als consultant GIS en mobiliteit bij Dat.mobility en Goudappel graag voor je beantwoord. Ik werk aan een breed scala aan uitdagende projecten en ontwikkelingen. Het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan innovatieve projecten op het gebied van mobiliteit en ruimtelijke informatie.

Met mijn resultaatgerichte en creatief-analytische aanpak zorg ik ervoor dat analyses van complexe databronnen vertaald worden naar visueel aantrekkelijke en gemakkelijk te begrijpen informatie voor beleidsmakers.  

Bij Dat.mobility heb ik veel vrijheid om te werken aan opgaven waar ik energie van krijg. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden draag ik daarom als lid van het Goudappel Innovatielab bij aan de innovatieopgave binnen onze organisatie. Ook begeleid ik als mentor diverse junior collega’s en heb ik regelmatig een stagiair onder mijn hoede.

Geen dag is hier hetzelfde en het geeft me veel energie om samen met mijn collega's en onze opdrachtgevers te mogen werken aan het mobiliteitssysteem van morgen!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Sander