Sören Bigalke

Sören Bigalke

adviseur parkeren & locatieontwikkeling

Mobiliteit wordt vandaag de dag niet meer als los onderdeel maar juist als integrale component beschouwd bij het oplossen van de hedendaagse maatschappelijke opgaven.

Werken bij Goudappel betekent voor mij dan ook dat ik een bijdrage kan leveren aan het oplossen van deze opgaven. De verduurzaming van het mobiliteitssysteem en het tegelijkertijd toegankelijk houden voor iedereen en de woningbouwopgave van Nederland, zijn de belangrijkste thema’s binnen mijn werk.

Met mijn ingenieurstechnische achtergrond kijk ik binnen projecten graag met een analytische blik naar onderwerpen en vertaal ik zo data naar inzichten. Deze inzichten gebruik ik om onderbouwd advies te kunnen geven. Hierbij voel ik me thuis binnen projecten met betrekking tot locatieontwikkeling in verbinding met parkeren en verkeer, logistiek en gedragsanalyses.

Het afgelopen jaar werkte ik daarom onder andere aan verschillende projecten omtrent locatieontwikkelingen, logistieke bevoorrading van verschillende functies en een gedragsanalyse van automobilisten in combinatie met informatiediensten.

Binnen projecten werk ik bij voorkeur in groepsverband met een multidisciplinair team. Mobiliteit raakt immers zo veel onderwerpen en is een breed vakgebied. Ik ben er dan ook van overtuigd dat een team met verschillende vaardigheden en kennis elkaar aanvult en uiteindelijk tot een beter resultaat leidt.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Sören