Infrastructuur maakt een belangrijk deel uit van onze openbare ruimte. We maken bijna dagelijks gebruik van een vorm van transport en van infrastructuur.

Het idee dat infrastructuur enkel is bedoeld om ons zo snel mogelijk van A naar B te brengen is al lang niet meer dominant. Infrastructuur maakt altijd deel uit van de omgeving en deze omgeving heeft een groot effect op de gebruikers van de infrastructuur. Beleving, klimaatadaptatie, verblijfskwaliteit en ecologische kwaliteit spelen een rol bij het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardige infrastructuur en ruimtes.

Als landschapsarchitect ben ik de integrale verbinder tussen al deze belangen, ongeacht of ze vertegenwoordigd zijn in het proces of niet. Ik ben een enthousiaste verhalenverteller en ben in staat om, door enthousiasme, toewijding én kundigheid, partijen met verschillende belangen samen te brengen en meerwaarde te creëren. Door mijn brede opleiding met een master in landschapsarchitectuur en een bachelor in planologie kan ik mij makkelijk verplaatsen in andere partijen. Als fervent fietser en echt buitenmens heb ik een grote intrinsieke motivatie om samen iets échts goeds te creëren.

Mijn expertisegebieden beslaan het maken van verhalende integrale ontwerpen en de presentatie hiervan. Daarnaast heb ik veel kennis van fietsbeleving en de impact van omgeving op deze beleving alsmede de beweegredenen van fietsers om bepaald gedrag te vertonen. Ik durf onconventioneel te denken en ben niet bang de vinger op de zere plek te leggen. Eerlijkheid en openheid zijn voor mij erg belangrijk, want alleen zo kunnen we elkaar begrijpen en samen werken naar de beste oplossing.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Thijs