Thomas Litjens

Thomas Litjens

adviseur beleids- en gedragsonderzoek

Als adviseur beleids-en gedragsonderzoek bij Goudappel, hou ik me voornamelijk bezig met het uitvoeren van data-analyses voor de diverse onderzoeken die ons team doet. Denk aan belevingsonderzoeken, verkeerskundige onderzoeken en verkeersmodelstudies.

Ik verwerk resultaten tot een pakkende rapportage of presentatie en haal voldoening uit het creëren van mooie data-visualisaties. Zo maak ik de belangrijkste bevindingen in één oogopslag duidelijk.  

Meestal werk ik vanuit ons kantoor in Den Haag. Voordat ik in mei 2023 bij Goudappel aan de slag ging, rondde ik masteropleiding Civiele Techniek af aan de TU Delft. Door deze technische achtergrond beschik ik over sterke analytische vaardigheden en de nodige kennis over de mobiliteitswereld. 

Werken bij Goudappel betekent voor mij iedere dag werken aan het verbeteren van de mobiliteit in Nederland en zo een bijdrage leveren aan de mobiliteitstransitie. En die is nodig: iedereen moet de mogelijkheid hebben om zich nu - en in de toekomst - op een duurzame en prettige manier te verplaatsen. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Thomas