Tim van Huffelen

Tim van Huffelen

adviseur retail & centrumontwikkeling

Centrumgebieden. Ze zijn volop in ontwikkeling. Van grote binnenstad tot kleine dorpskern. De winkelfunctie neemt op veel plekken af en transformatie naar andere functies neemt toe.

Voor al deze ontwikkelingen is een toekomstgerichte bereikbaarheid van groot belang. Soms betekent dat vooral parkeerplekken voor de deur. Maar vaak is de situatie complexer en vraagt de mobiliteitstransitie om nieuwe manieren om centrumgebieden economisch vitaal, bereikbaar en toekomstgericht te houden.

Als ervaren ruimtelijk economisch adviseur ben ik altijd op zoek naar oplossingen op maat met het liefst een onderzoeksmatige onderbouwing. Of het nu gaat om omzeteffecten van verkeersingrepen in een winkelgebied, een gemeentelijke parkeeroplossing bij transformatie of een landelijke benchmark van centrumgebieden of daaraan gerelateerde onderwerpen. Deze passie vervul ik vooral graag vanuit mijn gecombineerde kennis, gericht op economie, detailhandel, mobiliteit en parkeren. Zo kan ik klanten in de volledige breedte van retail en mobiliteit van dienst zijn. Vaak doe ik dat als projectmanager in complexe projecten.

Werken bij Goudappel is werken in teams. Sinds ik hier in 2007 na het afronden van mijn masterstudies Economics & Geography en Leisure Studies ben gaan werken, ervaar ik het samenwerken en sparren met collega’s en het begeleiden van jonge medewerkers als een grote meerwaarde. Samen komen we tot nieuwe oplossingen en helpen we klanten om ook richting de toekomst de economische vitaliteit te optimaliseren

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Tim