Modellen maken die verder gaan dan ‘een’ benadering van de werkelijkheid, maar de werkelijkheid evenaren.

Dat is mijn streven bij ieder project. Ik heb daarbij nauwkeurigheid en kwaliteit hoog op mijn agenda staan en dat is ook waar Goudappel als bedrijf voor staat.

Als adviseur verkeersprognoses maak ik de vertaalslag van de huidige situatie naar lange termijn visies in variantenstudies. Je staat er misschien niet bij stil, maar een representatieve weergave van ‘nu’ en de kwaliteit van data die we hierbij (willen) gebruiken, is – juist voor de toekomst – het allerbelangrijkste.

Het leukste aan werken bij Goudappel is de grote variëteit aan projecten, gezellige en sportieve collega’s, maar voor mij ook zeker het klantcontact. Door samen met de gemeente een aanpak te bedenken of de modelresultaten door te spreken, ben je veel meer verbonden met de maatschappij. Als modelbeheerder Noordoost-Brabant heb ik het beste van beide werelden. En doordat ik de regio goed ken, weet ik waar ik over adviseer en kan ik meedenken over een goede oplossing.

Daar zit ook direct mijn kracht: ik denk met je mee, kijk met een kritische blik naar de resultaten en sta vooral klaar voor vragen uit de regio. Zit u met een vraagstuk? Ik neem er graag de tijd voor!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Tony