Met enthousiasme verzorg ik als verkeerskundige en verkeersregeltechnicus de beantwoording van de vraag (of de vraag achter de vraag) van opdrachtgevers. Dit in een voor de opdrachtgever goede balans tussen nauwe samenwerking en volledige ontzorging.

Oplossingsgericht, meedenkend en flexibel – dat zijn de eigenschappen die mij omschrijven. Daarnaast kenmerkt mijn werk zich door mijn persoonlijke touch en een gezonde dosis humor. Ik ben creatief, van de grote lijnen tot de details en kan theorie en praktijk verbinden. Dat terwijl ik kijk naar zowel afwikkeling, uitvoerbaarheid, kosten als verkeersveiligheid.

Naast een ruime bak aan theoretische en praktische ervaring (25+ jaar) met dynamische modellen en het ontwikkelen van applicaties, ben ik gespecialiseerd in alle aspecten op het traject van ontwerp naar realisatie van verkeersregelinstallaties (zowel solitair als gekoppeld). Van onderzoek, reconstructies en ontwerp, fietsvriendelijk ontwerp en regelen tot VRI-tekeningen, ik hou me ermee bezig.

Maar ik richt me met evenveel passie ook op het hele aanbestedingstraject, kostenramingen, programmeren, toezicht en directievoering, afnames (FAT / SAT) en verkeerskundig beheer en evaluaties. Momenteel is de transitie naar de iVRI en de advisering hierover, een belangrijk aspect van mijn werk.

Ik werk graag als spin in het web tussen verschillende partijen om tot een goed resultaat te komen. Zowel uitvoerend als coördinerend en adviserend op alle vlakken.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Wijnand