Iedereen doet het, elke dag. Zonder er echt bij stil te staan: verplaatsen. Goudappel staat hier wel bij stil: hoe kunnen we onze mobiliteit efficiënter, schoner, duurzamer, veiliger en aangenamer maken?

In 2030 zijn er twee miljard auto’s op de wereld. Voor mij is het een uitdaging een steentje bij te dragen aan het leefbaar en bereikbaar houden van de wereld en zeker ook Nederland. Dit kan alleen maar met innovatieve concepten, nieuwe technieken en een afgewogen beleidsaanpak. Bij Goudappel heb ik als directeur de mogelijkheid de kennis en ervaring van experts te bundelen en door slimme combinaties en arrangementen deze kennis toepasbaar te laten zijn voor beleidsmakers in Nederland en daarbuiten.

Na mijn studie vervoerseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heb ik geruime tijd bij TNO gewerkt. Sinds 2005 werk ik als topadviseur / manager bij Goudappel, eerst bij het team Onderzoek & Dataverzameling en later, vanaf 2015, bij het team Mobiliteit & Ruimte. Vanaf oktober 2017 ben ik directeur van de Goudappel Groep. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Wim