Nederland staat de komende jaren voor een enorme woningbouwopgave. Het invullen daarvan roept echter vragen op. Hoe integreren we deze woningen in de stad? Zorgt COVID-19 ervoor dat files uitblijven en het ov leeg blijft? En wat is wijsheid: het aanleggen van nieuwe OV-verbindingen of juist meer de koppeling zoeken met de fiets?

Om deze vragen te beantwoorden werk ik als adviseur openbaar vervoer aan strategische projecten waarin mobiliteit samenkomt met gebiedsontwikkeling. Ik geef adviezen op basis van verschillende manieren van data-analyse (denk aan verkeersmodellen maar ook OV-chipkaart data en GIS). Zo ben ik in staat adviezen te geven waarmee nu beslissingen kunnen worden genomen voor die opgaven van de toekomst.

Mijn belangrijkste toegevoegde waarde is mijn brede blik. Door mijn achtergrond als geograaf hou ik namelijk focus op waar we het voor doen: een betere stad. Ook heb ik inhoudelijke kennis en spreek ik de taal van specialisten, waardoor ik goede gesprekken met ze kan voeren en zo mijn adviezen hard kan maken.

Werken bij Goudappel betekent voor mij het beste advies mogelijk geven aan opdrachtgevers. Dat doe ik door adviezen goed te motiveren en door onafhankelijk te werk te gaan.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Wouter