Ik ben gefascineerd door hoe vervoer ons leven vormgeeft. De uitdagingen die zich voortdurend aandienen op het gebied van ruimte, milieu en levenskwaliteit, vragen om oplossingen om onze steden leefbaarder en duurzamer te maken. Ik geloof dat openbaar vervoer hiervoor grote kansen biedt.

Als adviseur openbaar vervoer werk ik vooral aan het verwerken, analyseren en interpreteren van gegevens (vaak uit vervoersmodellen) om goed onderbouwde adviezen te kunnen geven. Ik heb een speciale interesse in strategische (lange termijn) mobiliteitsstudies, waarbij ik graag de verbanden leg tussen vervoersmodellen, beleidsbehoeften en keuzes van reizigers. Ik heb waardevolle kennis op het gebied van transportmodellering, keuzegedrag en gedeelde mobiliteit.

Bij Goudappel vormen we een groep zeer gemotiveerde professionals met een gemeenschappelijke overtuiging dat goed doordachte en ontworpen transportsystemen een positieve impact hebben op onze steden en landen. We hebben allemaal verschillende expertisegebieden en daarmee vullen we elkaar aan om de multidisciplinaire uitdagingen aan te gaan waar we voor staan.

Ik maak ook deel uit van het bestuur van Stichting Iganga, van waaruit ik ontwikkelingslanden help bij hun doelstellingen op het gebied van duurzame mobiliteit. Dit doen we met een focus op het stimuleren van kennisoverdracht en door het delen van de Nederlandse ervaring en know-how op het gebied van mobiliteit. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Alejandro