Als software architect ben ik nauw betrokken bij het ontwikkelen van een Mobility as a Service (MaaS) ecosysteem, wat een ‘building block’ kan worden om mobiliteit te verbeteren, en daarmee brede welvaart te realiseren.

MaaS is een behoorlijk technisch domein, waarin allerlei (deel)vervoer samenwerkend wordt samengevoegd. Hierin is het delen van data en digitaal samenwerken een vereiste. Ik word zeer frequent door partijen gevraagd om mijn expertise en kennis met betrekking tot de TOMP-API, maar ook rondom andere technische standaarden zoals CDS-M, te delen.

Goudappel werkt hiervoor hand in hand samen met overheden, zoals I&W, NTM, steden en provincies om MaaS een platform te bieden. In advies voor regelgeving en in techniek; deze twee kunnen binnen het MaaS domein namelijk niet zonder elkaar. Samen met collega’s door de hele organisatie proberen we onze klanten op een gedegen, open manier te helpen om samen doelen te stellen en te realiseren.

Daarnaast zoek ik ook bewust marktpartijen op, om de ‘linking pin’ te zijn: de brug tussen overheid en markt. Weten van beide zijden wat de (on)mogelijkheden zijn en partijen tot elkaar brengen, dat spreekt mij aan. Heb je problemen rondom MaaS, de technische wereld erachter en de brug naar OV, parkeren, micro-mobiliteit, deelvervoer, steden en andere MaaS gerelateerde partijen? Neem contact op, ik maak graag tijd voor je vrij.

Lees ook ons whitepaper over 5 aandachtspunten van MaaS

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Edwin