Ik ben er enorm trots op om Dat.mobility te mogen leiden. Bij Dat.mobility hebben we namelijk alle data en IT-expertise van de Goudappel Groep in huis.

Op het gebied van mobiliteit willen we trendsettend zijn in het verrijken en visualiseren van data, en in methodiekontwikkeling voor verkeersvoorspellingen. Hiermee bieden we onze klanten (en die van Goudappel) de juiste inzichten om beslissingen te nemen die bijdragen aan een brede welvaart voor heel Nederland.

Mijn uitdaging is om de kloof te dichten tussen de vele beschikbare databronnen en de gewenste beslisinformatie. Dat doe ik door een divers team van data-scientisten, methodiek-ontwikkelaars en software-engineers aan te sturen en goed te luisteren naar beleidsmakers. De beste resultaten worden bereikt door kennisontwikkeling, samenwerking, motivatie en innovatiekracht. Vaak begint het bij het uitdenken van prototypes die we vervolgens doorontwikkelen tot volwaardige producten of diensten. OmniTRANS en het OmniTRANS next innovatieplatform zijn daar mooie voorbeelden van.

Werken bij Dat.mobility is voor mij werken aan de digitale transitie: een transitie die vele nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Ik ben ervan overtuigd dat als we deze mogelijkheden goed benutten, dit bijdraagt aan een betere maatschappij. Zeker wanneer het gaat om milieu, klimaat, bereikbaarheid en leefbaarheid. Hier – samen met gedreven collega’s en vakgenoten – vorm aan geven, dat is wat me motiveert.                                            

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Eric