Als adviseur verkeersmanagement hou ik me bezig met projecten waarbij het gaat om het zo goed mogelijk managen van verkeersstromen. Dat kunnen zowel verkeersstromen in reguliere verkeerssituaties zijn, maar ook in bijzondere verkeerssituaties. Denk bijvoorbeeld aan wegwerkzaamheden of evenementen.

Ik heb veel ervaring met het opstellen van beleids-, uitvoerings- en faseringsplannen voor verkeersmanagement, het opstellen van regelscenario’s en draaiboeken en het uitvoeren van (dynamische) modelstudies. Mijn belangrijkste toegevoegde waarde voor opdrachtgevers is dan ook dat ik een brug sla tussen beleid en uitvoering. Ik kies voor een gedegen en grondige aanpak waar het moet maar waar het kan hou ik het pragmatisch. Met mijn jarenlange ervaring interpreteer en vertaal ik (soms complexe) model- en rekenresultaten in heldere en goed onderbouwde adviezen.

Werken bij Goudappel betekent voor mij werken in een bedrijf met fijne, enthousiaste en vooral gedreven collega’s met veel deskundig- en vaardigheid. Daarnaast spreekt de grote diversiteit aan opdrachtgevers en werkzaamheden me enorm aan.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Erik-Jan