Jantine de Wijs

Jantine de Wijs

adviseur parkeren en verkeerstechnisch ontwerp

Als adviseur verkeerstechnisch ontwerp hou ik me dagelijks bezig met verkeerskundige ontwerpvraagstukken die spelen bij project- en locatieontwikkelingen.

Daarbij gaat het vaak om parkeervoorzieningen of laad-/losvoorzieningen maar het kan ook gaan om bredere vraagstukken. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd verkeersveiligheidsauditor voor het onderliggend wegennet. Naast officiële verkeersveiligheidsaudits doe ik ook projecten waar specifiek naar de verkeersveiligheid gekeken moet worden, maar eigenlijk komt het aspect verkeersveiligheid terug in elk ontwerp.

Mijn opdrachtgevers kennen mij als een objectieve en betrouwbare adviseur met een schat aan inhoudelijke ontwerpkennis. Mijn passie ligt bij het ontwerpen van goed bruikbare en efficiënte parkeervoorzieningen. Als specialist op het gebied van NEN 2443 ‘parkeren en stallen van personenauto’s op terreinen en in garages’ is geen ontwerpvraagstuk mij te complex. Eerder ben ik (intern) betrokken geweest bij de ontwikkeling van NEN 2443:2013.Dit in combinatie met het dagelijks toepassen van deze ontwerprichtlijn maakt dat ik alle details ken van deze norm en ook weet hoe deze geïnterpreteerd dient te worden.

Ik ben blij dat ik bij Goudappel werk want met zoveel collega’s in zoveel verschillende werkvelden binnen ons vakgebied is er altijd wel iemand die je bij je project kan betrekken als de vraag breder is dan je eigen kennis.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jantine