Door mijn ruime ervaring beschik ik over een brede algemene kennis op het gebied van verkeersmodellen. Zowel voor vragen op het gebied van de ontwikkeling van verkeersmodellen als de toepassing richting beleidsvraagstukken kunt u bij mij terecht.

Ook ben ik betrokken bij de nieuwe generatie verkeersmodellen die rekening houden met het veranderende mobiliteitsgedrag en de verplaatsingen van elk individu. Vraagstukken rondom de veranderende transitie naar andere modaliteiten en de huishoudsamenstelling bij nieuwe woningbouwprogramma’s kunnen hiermee opgelost worden.

Naast het toepassen van de verkeersmodellen van Goudappel, heb ik ook ruime ervaring met de landelijke en regionale verkeersmodellen van Rijkswaterstaat. De afgelopen jaren is Goudappel betrokken geweest bij het opstellen van nieuwe basisprognoses, alsook het gebruik van de verkeersmodellen in studies en verkenningen.

Werken bij Goudappel betekent voor mij werken op een hoog kwalitatief niveau met deskundige gedreven collega’s. Het denken in oplossingen en ruimte bieden aan innovatie vind ik belangrijke voorwaarden om mijn werk goed uit te kunnen voeren en dit is hier allemaal mogelijk. Tevens spreekt de variatie in ons werk mij zeer aan.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Jelmer