Hoe kunnen auto’s, fietsers, voetgangers en bussen de beperkt beschikbare verkeersruimte optimaal benutten en zo samen veilig profiteren van bereikbaarheid in een aantrekkelijke leefomgeving? Die vraag is nog nooit zo actueel geweest.

Verkeersmanagement en smart mobility geven antwoord op die vraag. Als senior adviseur verkeersmanagement help ik mijn klanten daar graag bij. Hierbij sla ik vaak de brug tussen beleid en operationele uitvoering. Ik draag onder meer bij aan het slim structureel verbeteren van verkeersafwikkeling en bereikbaarheid, aan minder hinder bij wegwerkzaamheden en evenementen, aan het borgen van tunnelveiligheid met verkeersmanagement en aan gedragen beleidsplannen voor verkeersmanagement en verkeerslichten.

Opdrachtgevers profiteren van mijn jarenlange expertise op het gebied van verkeersmanagement en smart mobility. Ze mogen vertrouwen op een robuuste aanpak, gedegen analyses en toegankelijke rapporten als basis voor slagvaardige en zorgvuldige besluiten. Ik sta bekend als ‘hands-on teamplayer’ die met veel plezier bijdraagt aan breed gedragen groepsresultaten.

Voor mijn advieswerk is Goudappel uitvalsbasis: samenwerken met honderden adviseurs met elk hun unieke expertise en talent op het gebied van mobiliteit. Hoe mooi is het om die expertise te bundelen en zo te zorgen voor integrale oplossingen waarin mobiliteit optimaal onderdeel uitmaakt van een aantrekkelijke leefomgeving?!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Job