Joran van Kessel

Joran van Kessel

adviseur mobiliteit & ruimte

Mobiliteit is altijd dynamisch en actueel én iedereen heeft er elke dag mee te maken.

Ook kan ik met mijn werk bijdragen aan het verbeteren van de leefomgeving waarin wij ons verplaatsen. Dat is wat mij enorm aantrekt. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de mobiliteit, zoals de opkomst van elektrische voertuigen.

Aan de Universiteit Twente in Enschede heb ik zowel de bachelor- als masteropleiding Civiele Techniek gevolgd, met in de master een specialisatie in Transport & Planning. Door het volgen van een divers pakket aan vakken heb ik een brede basis opgebouwd. In de zomer van 2020 ben ik afgestudeerd bij Goudappel met een onderzoek over de geloofwaardige inrichting van 30 km/u wegen.

Daarna heb ik mijn loopbaan bij Goudappel een vervolg gegeven: sinds oktober 2020 maak ik onderdeel uit van het team Mobiliteit & Ruimte in Deventer. Ik werk aan veel verschillende projecten, een afwisseling die me erg aanspreekt. Voorbeelden van projecten waar ik me mee bezighoud zijn het opstellen van beleidsplannen, het inpassen van fietssnelwegen, het analyseren van OV-knooppunten, het onderzoeken van het nut en de noodzaak van nieuwe infrastructuur en het bepalen van de verkeerseffecten van nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen.

Naast de diversiteit aan thema’s vind ik het ook leuk om op verschillende schaalniveaus te werken: van kruispuntniveau, straat, wijk tot gemeente maar ook op regio, provincie en landelijk niveau. Ik werk aan projecten door heel Nederland, maar de meeste projecten zijn gelegen in de provincies Gelderland en Overijssel. Locaties die gezien mijn eigen achtergrond goed bij me passen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Joran