Van simpele GIS-inzichten tot complexere analyses van grote data sets, ik werk overal met plezier aan zodat we beter kunnen omgaan met mobiliteit en verkeer in onze samenleving.

Met mijn achtergrond in Data Science en Informatiekunde heb ik met veel kanten van IT te maken gehad. Ook heb ik hierdoor veel ervaring opgedaan met de relatie van IT tot de bedrijfskundige kant van bedrijven. Als consultant maak ik dan ook graag gebruik van de verschillende perspectieven van verschillende stakeholders.

Waar ik zelf hoop waarde te kunnen creëren voor opdrachtgevers is door snel en iteratief samen te werken aan complexe vraagstukken omtrent data binnen de mobiliteit. Ik haal veel energie uit het werken met, en verwerken van data op zo’n manier dat klanten er echt wat mee kunnen (zoals via de CDS-M methodiek). Daarnaast is het verrijken en analyseren van data met behulp van GIS-technieken en machine learning, iets waar ik altijd blij van word.

Het werken bij Dat.mobility geeft me veel vrijheid om te werken aan dingen waar ik echt energie uit haal. Het werk is divers en er is altijd ruimte om me verder te ontwikkelen. Door samen te werken met klanten en experts in het veld kan ik zo mijn persoonlijke kennis en vaardigheden uitbreiden.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Matthijs